Portálhírek

Program elérhetőségei.

Fülöp Henrik írta időpontban

Vállalkozz Itthon Fiatal! program elérhetőségei: Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. E-mail: vallalkozzitthonfiatal@ofa.hu
 Tel: 06 (1) 555 2900
Levelezési cím: 1301 Budapest Pf.:84 http://www.ofa.hu/vallalkozz-itthon-fiatal A konvergencia Régióban a GINOP 5.2.2 konstrukció keretében valósul meg a program. Az összes régióról a program központi oldalán lehet tájékozódni: www.vallalkozz2016.hu SZÉKHELY: 1036 BUDAPEST, LAJOS U. 80. · LEVELEZÉSI CÍM: 1301 BUDAPEST, PF. 84. TELEFON: (06 1) 555-2900 · FAX: (06 1) 555-2929 · WEB: www.ofa.hu · EMAIL: info@ofa.hu Amennyiben kérdése merül fel a épzéssel, oktatókkal, tananyagokkal, órákkal kapcsolatos úgy munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére! Program vezető: Harman Melinda Intézményvezető: Fülöp Henrik MODELLO Módszertani és Képzési Intézet 3200 Gyöngyös, Vármegyeház tér 1. Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 8:00-16:30 Szombat, Vasárnap: Szünnap Telefonszám:+36 (37) 301-649
Email cím: info@felnottkepzes.hu Egyéb információk: Cím: 3200 Gyöngyös, Vármegyeház tér 1. Felnőttképzési tevékenységet igazoló engedélyszám: E-000526/2014 Felnőttképzés OKJ Képzés – OKJ Tanfolyam – Nyelvtanfolyam – Nyelvvizsga!

Customer Service.jpg csatolmány

MODELLO Facebook

Fülöp Henrik írta időpontban

Tisztelt Képzésben Résztvevők!

Az Önök képzésével és minden egyéb tanfolyammal kapcsolatos legfrissebb információkért, kérem kövessenek minket Facebook-on is.

facebook.pngwww.felnottkepzes.hu_.pngeducation_center.png

Általános Tudnivalók

Fülöp Henrik írta időpontban

Tisztelt Képzésben Résztvevők!

Ezúton szeretném tájékoztatni Önöket néhány általános információval kapcsolatban.

Kérem Önöket, hogy belépésnél minden esetben ellenőrizzék az általunk adott jelszavukat helyes megadását, a jelszó mindig kis- és nagybetűkből, számokból, és egy speciális karakterekből(. , ! ?) áll.

Amennyiben a belépés továbbra is sikertelen, kérem a megadott E-mail címen jelezzék.

A kurzusban jobb oldalon található tevékenység panel tartalmazza a rendszergazdák, tanárok, tanulók által létrehozott módosításokat. Kérem Önöket mindig figyeljék a panel tartalmát, hogy a lehető legfrissebb információkkal rendelkezzenek.

A Hírfórum működése a következő:

  • minden kurzusban résztvevő csak a saját csoportjába tartozó hírekhez, bejegyzésekhez van jogosultsága hozzászólni, ellenben olvashatja a más csoportokban létrehozott tartalmakat
    pl.: ha valaki az első csoport tagja, ő csak az első csoportban hozhat létre, szerkeszthet, írhat tartalmat, de olvashatja a többi csoportban folyó fórum bejegyzéseket

VÁLLALKOZZ ITTHON FIATAL!

Fülöp Henrik írta időpontban

VÁLLALKOZZ ITTHON FIATAL!

Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a Közép-magyarországi Régióban.

A Magyar Kormány az Európai Unióval kötött Partnerségi Megállapodásban célul tűzte ki a 18-25 év közötti fiatalok munkanélküliségének csökkentését, a foglalkoztatási lehetőségeik bővülését a vállalkozóvá válást és az induló vállalkozások fejlesztését szolgáló intézkedések révén.

A program célcsoportja: a 18-25 év közötti, más vállalkozásban többségi tulajdonnal nem rendelkező új mikro-vállalkozást indítani tervező természetes személyek.

E program mindenekelőtt azokat a fiatalokat célozza, akik vállalkozás indításához ötlettel, reális elképzeléssel, vállalkozói attitűddel rendelkeznek.

Feltétel, hogy az egyén az Ifjúsági Garancia Rendszer regisztrált alanya legyen, tehát olyan fiatal, aki a programba történő bevonáskor a megyei Kormányhivatalnál, vagy Járási Hivataloknál álláskereső, vagy olyan fiatal, aki sem oktatásban sem képzésben nem vesz részt és nem is dolgozik.


VÁLLALKOZZ ITTHON FIATAL!2.jpg csatolmány
Régebbi témák...