Portálhírek

Program elérhetőségei.

by Henrik Fülöp -

Vállalkozz Itthon Fiatal! program elérhetőségei: Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. E-mail: vallalkozzitthonfiatal@ofa.hu
 Tel: 06 (1) 555 2900
Levelezési cím: 1301 Budapest Pf.:84 http://www.ofa.hu/vallalkozz-itthon-fiatal A konvergencia Régióban a GINOP 5.2.2 konstrukció keretében valósul meg a program. Az összes régióról a program központi oldalán lehet tájékozódni: www.vallalkozz2016.hu SZÉKHELY: 1036 BUDAPEST, LAJOS U. 80. · LEVELEZÉSI CÍM: 1301 BUDAPEST, PF. 84. TELEFON: (06 1) 555-2900 · FAX: (06 1) 555-2929 · WEB: www.ofa.hu · EMAIL: info@ofa.hu Amennyiben kérdése merül fel a épzéssel, oktatókkal, tananyagokkal, órákkal kapcsolatos úgy munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére! Program vezető: Harman Melinda Intézményvezető: Fülöp Henrik MODELLO Módszertani és Képzési Intézet 3200 Gyöngyös, Vármegyeház tér 1. Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 8:00-16:30 Szombat, Vasárnap: Szünnap Telefonszám:+36 (37) 301-649
Email cím: info@felnottkepzes.hu Egyéb információk: Cím: 3200 Gyöngyös, Vármegyeház tér 1. Felnőttképzési tevékenységet igazoló engedélyszám: E-000526/2014 Felnőttképzés OKJ Képzés – OKJ Tanfolyam – Nyelvtanfolyam – Nyelvvizsga!

Attachment Customer Service.jpg

MODELLO Facebook

by Henrik Fülöp -

Tisztelt Képzésben Résztvevők!

Az Önök képzésével és minden egyéb tanfolyammal kapcsolatos legfrissebb információkért, kérem kövessenek minket Facebook-on is.

facebook.pngwww.felnottkepzes.hu_.pngeducation_center.png

Általános Tudnivalók

by Henrik Fülöp -

Tisztelt Képzésben Résztvevők!

Ezúton szeretném tájékoztatni Önöket néhány általános információval kapcsolatban.

Kérem Önöket, hogy belépésnél minden esetben ellenőrizzék az általunk adott jelszavukat helyes megadását, a jelszó mindig kis- és nagybetűkből, számokból, és egy speciális karakterekből(. , ! ?) áll.

Amennyiben a belépés továbbra is sikertelen, kérem a megadott E-mail címen jelezzék.

A kurzusban jobb oldalon található tevékenység panel tartalmazza a rendszergazdák, tanárok, tanulók által létrehozott módosításokat. Kérem Önöket mindig figyeljék a panel tartalmát, hogy a lehető legfrissebb információkkal rendelkezzenek.

A Hírfórum működése a következő:

  • minden kurzusban résztvevő csak a saját csoportjába tartozó hírekhez, bejegyzésekhez van jogosultsága hozzászólni, ellenben olvashatja a más csoportokban létrehozott tartalmakat
    pl.: ha valaki az első csoport tagja, ő csak az első csoportban hozhat létre, szerkeszthet, írhat tartalmat, de olvashatja a többi csoportban folyó fórum bejegyzéseket

VÁLLALKOZZ ITTHON FIATAL!

by Henrik Fülöp -

VÁLLALKOZZ ITTHON FIATAL!

Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a Közép-magyarországi Régióban.

A Magyar Kormány az Európai Unióval kötött Partnerségi Megállapodásban célul tűzte ki a 18-25 év közötti fiatalok munkanélküliségének csökkentését, a foglalkoztatási lehetőségeik bővülését a vállalkozóvá válást és az induló vállalkozások fejlesztését szolgáló intézkedések révén.

A program célcsoportja: a 18-25 év közötti, más vállalkozásban többségi tulajdonnal nem rendelkező új mikro-vállalkozást indítani tervező természetes személyek.

E program mindenekelőtt azokat a fiatalokat célozza, akik vállalkozás indításához ötlettel, reális elképzeléssel, vállalkozói attitűddel rendelkeznek.

Feltétel, hogy az egyén az Ifjúsági Garancia Rendszer regisztrált alanya legyen, tehát olyan fiatal, aki a programba történő bevonáskor a megyei Kormányhivatalnál, vagy Járási Hivataloknál álláskereső, vagy olyan fiatal, aki sem oktatásban sem képzésben nem vesz részt és nem is dolgozik.


Attachment VÁLLALKOZZ ITTHON FIATAL!2.jpg
Older topics...